Tasigna Prospect, Pret, Forum in Romania

Tasigna (Nilotinib 200 mg) Prospect:

  • Nilotinib 200 mg este utilizat pentru a trata un anumit tip de cancer de sânge (leucemie cronică mielogenă - LMC). Funcționează prin încetinirea sau oprirea creșterii celulelor canceroase.

    cum să Tasigna utilizați ?

    Citiți Ghidul de medicamente furnizat de farmacist înainte de a începe să utilizați nilotinib și de fiecare dată când obțineți o reumplere. Dacă aveți întrebări, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

    Evitați să consumați grapefruit sau să beți suc de grapefruit în timp ce sunteți tratat cu acest medicament, cu excepția cazului în care medicul dumneavoastră vă instruiește altfel. Grapefruitul poate crește cantitatea anumitor medicamente din sânge. Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru mai multe detalii.

    Tasigna Prospect
    Tasigna (Nilotinib 200mg)  
    Luați acest medicament pe cale orală, pe stomacul gol, de obicei de două ori pe zi, în interval de 12 ore sau în conformitate cu recomandările medicului dumneavoastră. Înghițiți capsula întregă cu apă. Nu deschideți, nu rupeți sau nu mestecați capsulele. Nu mâncați alimente timp de cel puțin 2 ore înainte de sau după o oră după administrarea dozei. Luând acest medicament cu alimente poate crește cantitatea de medicament din corpul dumneavoastră și crește riscul de efecte secundare grave. Dacă nu puteți înghiți capsulele, capsulele se pot deschide și conținutul se presară în 1 lingurita de mere. Acest amestec trebuie înghițit imediat (în decurs de 15 minute). Utilizați numai o linguriță de mere. Nu presărați conținutul pe alte tipuri de alimente.

    cum sa cumperi prospectul Tasigna Pret in romania ?

    MillionhealthPharmaceuticals a oferit medicamente anti-cancer în România.

    Tasigna 200 mg este cel mai bun preț accesibil în România.

    Contacteaza-ne

    +91-9940472902  

    +40 746768867 (Our Associate Mr.Roland Burchardt in Romania)

    www.millionpharma.ro



     



Comments

Popular Posts