Ledifos in Romania

Ledifos in Romania (Generic Harvoni) utilizări :

Ledifos (Generic Harvoni) este un medicament antiviral care se utilizeaza pentru tratarea hepatitei C la adulti.

Brand Name : Ledifos
International Trade Name : Harvoni
Composition : Ledipasvir 90mg  & Sofosbuvir 400mg
Manufactured by : Hetero healthcare Ltd
Strength : Ledipasvir 90 mg and Sofosbuvir 400 mg

Packing : Pack of 28 Tablets

Ledifos in Romania utilizat de asemenea cu Ribavirin pentru pacienții cu ciroză decompensată avansată pentru genotipul 1 sau pentru genotipul 1 sau 4 cu sau fără pacienți cu ciroză compensată care au avut transplant hepatic.

Ledifos Prospect :

 Ribavirina poate provoca malformații congenitale sau deces la un copil nenăscut. Este posibil să aveți nevoie de un test de sarcină negativ înainte de a lua ribavirină și în fiecare lună în timpul tratamentului. Să presupunem că sunteți o femeie, evitați sau nu luați ribavirină dacă sunteți gravidă. Dacă sunteți bărbat, evitați sau nu luați ribavirină dacă partenerul sexual este gravidă. Un copil nenăscut ar putea fi de asemenea rănit dacă un bărbat tatăl copilului în timpul tratamentului cu ribavirină. Utilizați cel puțin 2 forme eficiente de control al nașterilor pentru a preveni sarcina, în timp ce partenerul sexual ia ribavirină.

Ledifos Hetero :

Continuați să utilizați două forme de control al nașterii timp de cel puțin 6 luni după terminarea tratamentului. Spuneți imediat medicului imediat dacă survine o sarcină în timp ce mama sau tatăl iau ribavirină. Să presupunem că dacă alăptați mama unui copil, informați imediat medicul, deoarece ribavirina trece prin alăptare afectând copilul Ledifos aprobat pentru vârsta de peste 12 ani. Luați Ledifos Forum exact așa cum va fost prescris de medicul dumneavoastră.

Ledifos in Romaina
Ledifos in Romania 

Ledifos  efecte secundare :

LEDIFOS ȘI ALCOOL Alcoolul consumat poate alimenta afecțiunile hepatice existente. Deoarece acest lucru depinde în mod esențial de beneficiile Ledifos, limitați sau evitați consumul de alcool în timp ce luați Ledifos in romania.

LEDIFOS AND GRAPEFRUIT JUICE Ledifos Pret este un medicament relativ nou și oamenii de știință nu sunt siguri dacă ficatul sparge Ledifos la fel ca anumite substanțe chimice găsite în grapefruit. Pentru a evita posibilele interacțiuni, evitați sucul de grapefruit și grapefruit în timp ce luați Ledifos hetero.

Cum să cumpere Ledifos in Bucureşti ?

Millionhealthpharmaceutical este un furnizor de frunte în India care oferă medicamente de calitate din întreaga lume cu preț accesibil în Hetero Ledifos . Acesta va oferi cele mai bune medicamente împotriva hepatitei C în România, Italia, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Austria, Ucraina, Kazahstan și Turcia, cu prețul cel mai accesibil, calitate autentică, livrare la timp, satisfacție 100% a clienților.

CONTACTEAZA-NE

+91-9940472902 
+40 746768867 (Romania)
millionhealthpharmaceuticals@gmail.com



Comments

Popular Posts