Hepcvir L in Romania

Hepcvir L Romania :
 Hepcvir L este un medicament eliberat pe bază de rețetă conține ledipasvir 90 mg și sofosbuvir 400 mg, utilizate pentru tratamentul infecției cronice de hepatită C pentru genotipurile de 1,4,5 sau 6, cu sau fără ciroză, care împiedică înmulțirea virusului hepatitei C (VHC) în organismul uman.

Hepcvir L, de asemenea, utilizat cu Ribavirin pentru pacienții cu ciroză decompensată avansată pentru genotipul 1 sau cu genotipul 1 sau 4 cu sau fără pacienți cu ciroză compensată care au avut transplant hepatic.

Consultați-vă medicul înainte de a lua medicamentul Hepcvir L, problemele de ficat și alte afecțiuni Istoricul hepatitei B Transplant hepatic Boală renală (presupuneți că, dacă sunteți pe dializă) în tratamentul problemelor de ritm cardiac cardiocare medicamente tratamente HIV sau SIDA.

Hepcvir L împreună cu Ribavirin nu trebuie să se utilizeze dacă aveți următoarele afecțiuni renale severe; tulburarea hemoglobinei din sânge, cum ar fi anemia cu celule secerătoare sau talasemia; sau dacă sunteți gravidă sau dacă sunteți bărbat și partenerul sexual este gravidă. dacă sunteți gravidă sau intenționați să rămâneți gravidă, informați-l pe medicul dumneavoastră înainte de a lua Hepcvir L italia.

Hepcvir L Tablete uneori utilizate cu ribavirină. Ribavirina poate provoca malformații congenitale sau deces la un copil nenăscut. Este posibil să aveți nevoie de un test de sarcină negativ înainte de a lua ribavirină și în fiecare lună în timpul tratamentului. Să presupunem că sunteți o femeie, evitați sau nu luați ribavirină dacă sunteți gravidă. Dacă sunteți bărbat, evitați sau nu luați ribavirină dacă partenerul sexual este gravidă. Un copil nenăscut ar putea fi de asemenea rănit dacă un bărbat tatăl copilului în timpul tratamentului cu ribavirină.
Hepcvir L Pret
Hepcvir-L in Romania

Utilizați cel puțin 2 forme eficiente de control al nașterilor pentru a preveni sarcina, în timp ce partenerul sexual ia ribavirină. Continuați să utilizați două forme de control al nașterii timp de cel puțin 6 luni după terminarea tratamentului. Spuneți imediat medicului imediat dacă survine o sarcină în timp ce mama sau tatăl iau ribavirină. Să presupunem că dacă alăptați mama copilului, informați-l imediat pe medicul dumneavoastră, deoarece ribavirina trece prin alăptare afectând copilul Hepcvir L aprobat pentru vârsta de peste 12 ani Luați Hepcvir L exact așa cum ți-a recomandat medicul.

Urmați toate indicațiile de pe eticheta de prescripție. Nu luați acest medicament în cantități mai mari sau mai mici sau mai mult decât se recomandă. Puteți să luați Hepcvir L cu sau fără alimente. Luați Hepcvir L în fiecare zi, până la terminarea tratamentului. dacă nu ați luat niciodată Hepcvir L, medicul dumneavoastră vă poate prescrie un curs de 12 săptămâni de Hepcvir L, indiferent dacă aveți leziuni hepatice ireversibile (ciroză). Medicul vă poate spune să luați Hepcvir L timp de până la 24 de săptămâni dacă aveți ciroză hepatică Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră de dozare foarte atent. Verificați frecvent sângele pentru funcția hepatică și alți parametri conform instrucțiunilor medicului dumneavoastră. Hepatita C este adesea tratată cu o combinație de medicamente.

BRAND : HEPCVIR L

PRICE : 750

STRENGTH : 400 MG AND 90 MG

ACTIVE : HEPCVIR-L-CIPLA-LEDIPASVIR-90MG-AND-SOFOSBUVIR-400MG

COMPANY NAME : CIPLA

TABLETS : 3* 28 TABLETS




Comments

Popular Posts