Velpaclear in Romania

Velpaclear - Generic Epclusa in Romania

VELPACLEAR (Sofosbuvir 400 mg / Velpatasvir 100 mg) este o combinație de doze fixe, antivirale, care împiedică multiplicarea virusului hepatitei C (VHC) în organism. 

VELPACLEAR Mecanism de acțiune: 

VELPACLEAR (Sofosbuvir / Velpatasvir ) este o combinație orală de doză fixă de sofosbuvir, inhibitor al polimerazei analogice nucleotidice NS5B și velapatasvir, un inhibitor complex al replicării NS5A. Sofosbuvir este aprobat pentru tratamentul infecțiilor cu HCV genotip 1, 2, 3 și 4 cu regimuri diferite și durata dependentă de genotipul VHC Velpatasvir (fostul GS-5816) este un nou inhibitor al NS5A care are o activitate intensă anti-HCV invitro în toate genotipurile, la nivel picomolar Combinația de Sofosbuvir 400 mg / Velpatasvir 100 mg este prima dată o dată pe zi, comprimate cu activitate pangenotipică. 

VELPACLEAR Dozare și administrare: 

VELPACLEAR - (Sofosbuvir / Velpatasvir) este disponibil ca o combinație o dată pe zi, cu o singură pastilă, de 400 mg de Sofosbuvir plus 100 mg velpatasvir. VELPACLEAR Doza recomandată este de un comprimat o dată pe zi, administrată cu sau fără alimente.

Nume marcii : VELPACLEAR 
Ingrediente active :Velpatasvir & Sofosbuvir 
Produs de :ABBOTT PHARMA LTD
Denumirea comerțului internațional : Epclusa
Ambalaj : 28 comprimate / flacon 

Velpaclear in romania
Velpaclear in Romania 

VELPACLEAR DOZARE ȘI ADMINISTRARE :

VELPACLEAR - ( Sofosbuvir / Velpatasvir ) este disponibil ca o combinație o dată pe zi, cu o singură pastilă, de 400 mg de Sofosbuvir plus 100 mg velpatasvir. 

VELPACLEAR EFECTE SECUNDARE :

Reacții adverse frecvente ale VELPACLEAR . Persoana poate prezenta de asemenea amețeli, tulburări ale speciilor cognitive și leșin. Celelalte reacții adverse ale VELPACLEAR în România

CUM SA CUMPARATI VELPACLEAR PRET IN ROMANIA SI INDIA?

Millionhealthpharmaceuticals este un furnizor de frunte în India care oferă medicamente de calitate din întreaga lume cu preț accesibil în VELPACLEAR. Acesta va oferi cele mai bune medicamente împotriva hepatitei C în România, Italia, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia, Austria, Ucraina, Kazahstan și Turcia, cu prețul cel mai accesibil, calitate autentică, livrare la timp, satisfacție 100% a clienților. 

Comments

Popular Posts