Hepcinat Plus Price in Romania

Hepcinat Plus [ Daclatasvir 60 mg / Sofosbuvir 400 mg] Natco:

Hepcinat Plus [Sofosbuvir + Daclatasvir] este două componente primare care au proprietăți antivirale care se opun infecției virale hepatitice C. Ambele componente sunt utilizate ca doză unică, disponibile în concentrația de 400 mg de Sofosbuvir și 60 mg de Daclatasvir.

De obicei, Daclatasvir nu este utilizat singur; ar trebui să fie combinat cu sofosbuvir și joacă un rol vital în infecția viru hepatită C
Hepcinat Plus [Sofosbuvir și Daclatasvir] trebuie combinate cu alte medicamente antivirale, cum ar fi ribavirina, utilizate în stadiile cum ar fi ciroza decompensată
Ambele Hepcinat Plus [Sofosbuvir și Daclatasvir] sunt inhibitori de proteine ​​non-structurale, care au implicat infecții cu VHC prin inhibarea NS5B și NS5A. Enzima ARN polimerază virală este esențială pentru replicarea virală, care este interzisă de sofosbuvir.

Această combinație de doze fixe a fost indicată în mod semnificativ în infecția cu hepatită C legată de genotipul III
Principalul dezavantaj al sofosbuvirului și al daclatasvirului este;
La pacienții infectați cu virusul genotipului hepatitei C, rata de răspuns virologic menținută este redusă, în timp ce utilizarea Daclatasvir combinată cu sofosbuvir timp de 12 săptămâni

Hepcinat Plus utilizează:

Tabletele Hepcinat Plus sunt medicamente antivirale, care conțin cele mai multe ingrediente predominante, cum ar fi Sofosbuvir și Daclatasvir.

Hepcinat Plus comprimate sunt terapie cu doză unică, este un medicament pe bază de prescripție medicală utilizat de pacienți numai sub cunoștințele medicului care sunt bine practicate.
Hepcinat Plus nu este utilizat singur, pentru o acțiune mai bună trebuie combinată cu Hepcinat Plus.
În anumite condiții, Hepcinat Plus este combinat cu ribavirina, un medicament antiviral utilizat în ciroză decompensată (Child Pugh B sau C).

Hepcinat Plus Price
Hepcinat plus Pret

Nume marcă: Hepcinat Plus
Componente active: Hepcinat Plus [Daclatasvir 60 mg / Sofosbuvir 400 mg]
Rezistența componentelor: 400 mg și respectiv 60 mg
Mfg: Natco
Pachet: 28 de comprimate într-un recipient
Categorie: Medicamente antivirale

Hepcinat Plus Efecte secundare:

Cele mai frecvente efecte secundare apar în timpul tratamentului;
Durere de cap
Oboseală
Greaţă
Diaree
Ridicarea lipazei
Probleme cardiace cum ar fi bradicardia simptomatică
Insomnie
pruritul
Astenie
Rashes
Pierderea poftei de mâncare
Iritabilitate
neutropenie
Anemie
Frisoane

Hepcinat Plus Depozitare și manevrare:
Starea de depozitare a Hepcinat Plus trebuie păstrată la temperatura camerei sub 30oC (86oF) și 20oC, respectiv 25oC (68oF și 77oF).
Containerul trebuie să fie ferit de căldură, lumină și umiditate.

Cum să cumpărați Hepcinat Plus Pret in Romamia ?

MillionHealthPharmaceutic este un furnizor de frunte al Indiei care oferă medicamente de calitate pentru hepatita C din întreaga lume Ofertă la prețuri accesibile în Hepcinat Plus. Acesta va oferi medicamente generice de hepatită marcată în SUA, Rusia, Europa, China, Japonia, România, Italia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia, Germania, Marea Britanie, Slovacia, Austria, Ucraina, Kazahstan și Turcia. prețul, calitatea autentică, livrarea la timp, satisfacția clienților 100%.



Comments

Popular Posts