Pomalidomide | Pomalid 1mg in romania

Pomalid 1mg este o denumire comercială de pomalidomidă, care este utilizat pentru tratamentul mielomului multiplu. Pomalid 1mg , afectează sistemul imunitar al organismului și produc un răspuns lent imun la creșterea tumorilor. Este un comprimat filmat care conține pomalidomidă ca ingrediente active. Pomalid, este baza de prescriptie medicala pe baza de droguri fara grija de medic nu ar trebui sa fie selled.


POMALID-1MG

Cumpară acum

Marca : Pomalid 
Compoziţie : Pomalidomide 
Putere : 1mg 
Fabricat : Natco Pharma Ltd  
Pachet : Pachet de 21 capsule 

CUM POMALID 1MG ADMINISTRARE ȘI DOZARE


Pomalid 1mg indicat pentru mielom multiplu, cu dexametazonă combinată și doză pentru adulți este de 4 mg pe cale orală, o dată pe zi pe 1-21 zile de cicluri repetate de 28 de zile, cu excepția cazului în care creșterea bolii. Înghițiți o singură capsulă cu apă, nu trebuie să mestecați sau să fiți zdrobiți. Luați comprimatul în același timp în fiecare zi, cu sau fără alimente. Pomalid 1mgutilizată la pacienții care au primit tratament cel puțin 2 terapii anterioare, incluzând inhibitorul de lenalidomidă și proteazom și creșterea bolii la sau în termen de 60 de zile de la finalizarea ultimei tratamente.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ACȚIUNEA POMALIDĂ


Pomalid 1mg este analogic al talidomidei este un agent imunomodulator cu tumori tumorale anti-mielom direct.Mecanismul de acțiune nu este exact, dar Pomalid previne secreția de citokine proinflamatorii, dezvoltă secreția de interleukină-2 și interferon-γ și crește răspunsul celulei T citolitice și celula naturală . Pomalid 1mg interferează cu creșterea celulelor mielomului prin activarea stopării ciclului celular și a distrugerii celulelor.
pomalidomidă
pomalidomidă 1mg 

Absorbţie

Bine absorbit. Timpul până la concentrația plasmatică maximă: Aproximativ 2-3 ore. Gradul de absorbție poate fi diminuat prin masă bogată în grăsimi și în calorii înalte, rată de scădere și absorbție în proporție.

Distribuire

Sunt prezente cantități mici de material seminal în Pomalid 1mg. Legarea de proteinele plasmatice: 12-44%. Volumul de distribuție 62-138L.

Reacții adverse frecvente

•Febră 
• slăbiciune 
• amețeli 
• confuzie 
• greață, diaree, constipație
• simptome la rece cum ar fi nasul înfundat, strănut, durere în gât; 
• dureri de spate sau senzație de respirație.

CONTACTEAZA-NE

+91-9940472902 
+40 746768867 

millionhealthpharmaceuticals@gmail.com

  www.millionpharma.ro 

http://www.pomalidomide-in-romania.com


Comments

Popular Posts